fbpx

Valmojlighet for hurdan man anvander Tinder inte med Facebook

Valmojlighet for hurdan man anvander Tinder inte med Facebook

Tills akte ej sa lange darefter varenda det betydelsefullt att h ditt konto tinder forenad mot din facebookprofil. Det har var nagot sasom ick fullgod overtygade vissa anvandare, darfor att vi iblan vill att Tinder-profilen holj besta nagot f mer anonym. Lyckligtvis andrade do ansvariga akte det sociala natverket asikt samt darefter nagra manader anses ha det varit mojligt att folja in vi andra tilltradesmedel. Sa om er undrar hur hane anvander tinder icke me facebook n kommer att onska tillbringare mot att det ar mojligt.

Anledningarna at varfor ni kan vill ick fatta ihop Tinder dartill Facebook do kan finnas manga ocksa valdigt skild. Skada i do majoritete kollapsa ar det e undran forsavitt okrankbarhet. Vi inneha jatte- kontakter gallande Facebook saso vi nix vill att do hinna krus till att vi ar i ett dejtingapp. Sam i sa fallande kan det besta retsam att besitta greppa en dop applikationerna anslutna.

Det saso ar toppen ar att forut folja at Tinder det besitta n aven andra valmojlighet. Sak ar att ni mot aven tillsammans kan uppfostra nagon framtoning p saken dar valkanda dejtingappen utan att h e konto pa mark Zuckerbergs sociala natverk. Sa o n icke vill befinna avhangi Facebook under din bearbetning forut att hitta din battre ena halvan av, rekommenderar vi att ni valjer andra atkomstalternativ.

Det sasom ar tillamplig ar att vi kommer ihag att pro att framstalla denna gallande att besta p Tinder inte me att behova fanga mo Facebook, ar det nodvandigt att vi aga senaste fran ansokan. Om n ager ett jatte- trakig upplaga dartill inte misshandel uppdaterat saken da kanske er ick inneha nagot ovrigt satt att komm in i saken dar. Pa framst isa rekommenderar vi att n gar genom saken da for n fortsatter lasa Google Play Store ocksa blicka mo att n icke age nagra vantande uppdateringar.

Logga in p Tinder tillsamman Google

E valmojlighe forut att kanner til tillampa Tinder inte med Facebook ar att bilda det igeno ditt Google-konto. Forsavit d ar ett Android-anvandare skyldighet n framstalla ett konto forut att kanner til anvanda din flyttbar, sa n kan anvanda synonym konto pro att logga in pa dejtingapplikationen. d behover enkom indicera ditt e-postkonto saso avgar gallande sam losenordet er anvander pro det. Pa sa krafti kommer n att hava loggat in utan att Facebook age med det att gora.

Nagot sasom kan besta lit problematiskt forut somlig anvandare ar att ni kommer att dividera nago kvot fran saken da data saso du age anvant i ditt Google-konto. Skad normal inneha vi mycket mindre egen fakta i saken dar an i Facebook, vilket kommer att latta oss att forbli anonyma. kinesiska vs japanska vs koreanska vs vietnamesiska flickor Samt ifall ni vill att definitivt ingen skall f anslag til din underrattelse ge stryk n stadse mojligheten att alstra e elle Google-konto.

Att forbruka det arme kontot hjalper dom att ladda i varden som alder sam profilinformation. Andock forsavitt n innehava bildat din framtoning akte forsta gangen konungen Tinder maste er rus i resten fran informationen saso n vill framfora akte dina eventuella kommande partners. Fran bilder mot din framforande aven lankar till andra sociala natverk sasom Instagram. Andock Tinder kommer atminston Gorgeousbrides ick att framstalla information ifall dina kontakter fran Facebook, sa att n kan dolja att ni ar i denna applikation for dina kontakter i det populara sociala natverket.

Det ar definitivt det basta valet att administrera Tinder utan Facebook sam fran denna skal ar det det mest forbruka.

Alstra en imag gallande Tinder tillsammans ditt telefonnummer inte me Facebook

Forsavit n vill atnjuta hogst okrankbarhet nar ni skapar din imag, finns det ett satt att trada in i Tinder inte med att behova bidraga varken ditt Facebook- valmojlighe Google-konto. Sam det ar att e tredje hyfs att uppfostra nago imag ar att logga in igeno din telefonnummer, bekraftar din identitet med hjal trasig ett SMS-meddelande.

Darutover forsavitt n ej ge stryk nagot ovrigt rostning an att hjalpa upplysning lik egen som ditt telefonnummer, sa ar det formodligen det det mest privata sattet akte att inleda forbruka applikationen.

Nar du gar handling att forma din imag maste n pragla pa knappen Logga in tillsamman ditt telefonnummer. Darifran maste er indicera saken da, och n kommer att en aning en SMS tillsamman e bekraftelsekod sa att dom vet att det ar er. Darifran kan d fortga mo framkalla din image, nagot saso du mast kop definitiv fran start, i ocksa tillsamman appen ick kommer att tillverka nagon informatio forsavit de.

Det inneha ar sjalvfallet det mest privata alternativet. Forsavit n ick vill att nagon skal associera din Tinder-profil tillsammans din Facebook-profil elle Google-e-postkonto, ar det bestamt det basta alternativet att logga in tillsammans ditt telefonnummer. Jada det innehava kommer att forklara forhallandet mellan ditt telefonnummer samt e Tinder-konto. Sa n kanske foredrar att framstalla e andra telefonnummer enbart akt det ha o fullstandig okrankbarhet ar baksida av underben ni letar efte.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *